Szerszámkészítő

szerszámkészítő

Kérejen ajánlatot tőlünk!

+36 45 556 256

A gyártó vagy termelő célgépek kopása elkerülhetetlen és előbb vagy utóbb, minden gépnél megtörténik. Ezen gépek alkatrészei elhasználódnak és cseréjük csak új alkatrészek gyártatásával vagy azok felújításával lehetséges. Az szerszámkészítő dolga azonban összetett feladat.

Szerszámkészítő végezheti munkáját CNC marással, esztergálással, köszörüléssel (sík, palást, furat), szikraforgácsolással (huzal és tömb).

Alkalmanként szükség lehet a gépipari gépek átalakítására, újratervezésére, átgondolására is, amennyiben azt a gyártás megköveteli. Ekkor ezen gépek vagy berendezések kidolgozásával, tervezésével segítjük a célgép újra üzembe állítását és a termelésbe való visszacsatolását.

szerszámkészítő

Címkék: szerszámkészítő

szerszámkészítő

Címkék: szerszámkészítő

szerszámkészítő

Címkék: szerszámkészítő

Meglévő rendszerek illetve gépek vagy berendezések teljes felújítását is vállaljuk. Néhány esetben szükséges lehet az adott gép teljes áttervezése, átgondolására, újragondolására is. Ez természetesen a nagyobb, fődarabokat érintő meghibásodás esetén kerül szóba elsősorban. Az szerszámkészítő által végzett munka az ISO14001 és az ISO9001 szabvány követelmény utasításai alapján és azok betartásával történik. Ezen szabályozások biztosítják megrendelőinket arról, hogy az általunk gyártott alkatrész a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek felel meg.

Számos hazai és nemzetközi projekt bizonyítja munkánk kiválóságát és az általunk készített alkatrészek minőségét.

A rendszerváltás után 1992-ben alakultunk, és mára már egy 24 éves második generációs családi vállalkozás vagyunk. Kezdetben fényforrás-iparági tevékenység illetve jelenlét volt a cég meghatározó piaci szerepe, tevékenysége. Ez mára megváltozott, és az ipar más egyéb területe is bekapcsolódott a mindennapjainkba. Olaj- és gázipari, élelmiszeripari, finommechanikai és autóipari tevékenységekkel veszünk részt a legkülönfélébb ipari projektekben. Rólunk.

Cégünk több évtizedes múltja biztosítja és egyben bizonyítja is, a gyártáshoz szükséges szakértelem meglétét.

Szolgáltatásaink az alkatrészgyártáson túl: szerszám tervezés és gyártás, villamos ipari tervezés és karbantartási szolgáltatások, ipari automatizálás, lézerhegesztés, méréstechnika, gépek és gyártósorok felújítása. Nemzetközi szinten különböző iparágban beszállítói, gyártói, fejlesztői tevékenységgel veszünk részt különböző projektekben illetve vagyunk jelen az országhatáron túlra nyúló ipari szegmensekben.

Kérjen ajánlatot tőlünk, nézze meg, hogyan dolgozunk már több évtized tapasztalatával modern lehetőségekkel és eszközökkel!