Omron PLC programozás

Omron PLC programozás

Kérejen ajánlatot tőlünk!

+36 45 556 256

A gyártó vagy termelő célgépek kopása elkerülhetetlen és előbb vagy utóbb, minden gépnél megtörténik. Ezen gépek alkatrészei elhasználódnak és cseréjük csak új alkatrészek gyártatásával vagy azok felújításával lehetséges. Az Omron PLC programozás azonban összetett feladat.

Omron PLC programozás történhet CNC marással, esztergálással, köszörüléssel (sík, palást, furat), szikraforgácsolással (huzal és tömb).

Alkalmanként szükség lehet a gépipari gépek átalakítására, újratervezésére, átgondolására is, amennyiben azt a gyártás megköveteli. Ekkor ezen gépek vagy berendezések kidolgozásával, tervezésével segítjük a célgép újra üzembe állítását és a termelésbe való visszacsatolását.

Omron PLC programozás

Címkék: Omron PLC programozás

Omron PLC programozás

Címkék: Omron PLC programozás

Omron PLC programozás

Címkék: Omron PLC programozás

Meglévő rendszerek illetve gépek vagy berendezések teljes felújítását is vállaljuk. Olykor szükségessé válik a teljes gép áttervezése, átgondolására, újragondolására is. Ez természetesen a nagyobb, fődarabokat érintő meghibásodás esetén kerül szóba elsősorban. Az Omron PLC programozás is az ISO14001 és az ISO9001 szabvány követelmény utasításai alapján és azok betartásával történik. Ezen szabályozások biztosítják megrendelőinket arról, hogy az általunk gyártott alkatrész a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek felel meg.

Számos hazai és nemzetközi projekt bizonyítja munkánk kiválóságát és az általunk készített alkatrészek minőségét.

A rendszerváltás után 1992-ben alakultunk, és mára már egy 24 éves második generációs családi vállalkozás vagyunk. Kezdetben fényforrás-iparági tevékenység illetve jelenlét volt a cég meghatározó piaci szerepe, tevékenysége. Ez mára megváltozott, és az ipar más egyéb területe is bekapcsolódott a mindennapjainkba. Olaj- és gázipari, élelmiszeripari, finommechanikai és autóipari tevékenységekkel veszünk részt a legkülönfélébb ipari projektekben. Rólunk.

Cégünk több évtizedes múltja biztosítja és egyben bizonyítja is, a gyártáshoz szükséges szakértelem meglétét.

Szolgáltatásaink az alkatrészgyártáson túl: szerszám tervezés és gyártás, villamos ipari tervezés és karbantartási szolgáltatások, ipari automatizálás, lézerhegesztés, méréstechnika, gépek és gyártósorok felújítása. Nemzetközi szinten különböző iparágban beszállítói, gyártói, fejlesztői tevékenységgel veszünk részt különböző projektekben illetve vagyunk jelen az országhatáron túlra nyúló ipari szegmensekben.

Kérjen ajánlatot tőlünk, nézze meg, hogyan dolgozunk már több évtized tapasztalatával modern lehetőségekkel!