Innovációs eredmények hasznosításának támogatása az EMF Kft. -nél

Innovációs eredmények hasznosításának támogatása az EMF Kft. -nél.

  1. 12. 12.

Az EMF Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tevékenységének alapvető célja a folyamatos, egyenletes minőségű ipari gépek, berendezések, alkatrészek gyártása, javítási-karbantartási szolgáltatás nyújtása a kor követelményei és a mindenkor érvényes szabályozások szerint, amelyek előtérbe helyezik a megrendelők igényeit.

Sokrétűségünk, gyorsaságunk, pontosságunk és precizitásunk megtartása érdekében 1 db COORD3 ARES 10.7.5. típusú CNC koordináta mérőgépet és 1 db HYUNDAI-WIA F650/40 vertikális megmunkáló központot szereztünk be.

A termelés folyamataiba beépülő újszerű technológia és eljárás a vállalkozás életében a következő szakmai-műszaki előnyökkel járt: a mérőgép és az eszterga segítségével a speciális alkatrészgyártás gyorsabb és hatékonyabb lett, mellyel időt és költséget takarítunk meg, a sokkal pontosabb méretekkel rendelkező termékek gyártása jelentősen csökkenti a selejt és hibás méretekből, utómegmunkálásokból adódó többlet költségeinket. Műszaki-szakmai szempontból a munkavégzés egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb, továbbá a korszerű technológia segítségével a műszaki eljárások és technikai folyamatok megújítása által új, racionális megoldásokat alkalmazó munkafolyamatok kialakítása vált lehetővé, így a magas színvonalú munkavégzés feltétele megteremthető, ügyfeleink igényeinek magasabb szintű kielégítése válik lehetővé.

A GOP-1.3.1-11/C-2012-0555 azonosítószámú projekt keretében 44,16 % saját erő mellett, 55,83 %-os mértékű, 25.000.000,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesültünk.

Vélemény, hozzászólás?