GÉPGYÁRTÓ KAPACITÁS BŐVÍTÉSE

14 | 11 | 19.

EMF” IPARI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

GÉPGYÁRTÓ KAPACITÁS BŐVÍTÉSE

Az EMF” Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 27 218 314,00 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson a Gazdaságfejlesztési Operatív Programban az Új Széchenyi Terv keretében. A 68 045 786,00 Ft összköltségvetésű, 40 %-os támogatottságú projekt keretében komplex fejlesztésre kerül sor a vállalat kisvárdai telephelyén.

Az EMF Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő tevékenysége az egyedi gépgyártás, tevékenységének alapvető célja a folyamatos, egyenletes minőségű ipari gépek, berendezések, alkatrészek gyártása a kor követelményei és a mindenkor érvényes szabályozások szerint, amelyek előtérbe helyezik a megrendelők igényeit.

A társaság minőségpolitikája profitorientált, a változó hazai és világpiaci követelményekhez alkalmazkodik, a megrendelők megelégedettségét szolgálja. A társaság vezetése elkötelezte magát a minőség tudatformálása, a szakmai és minőségi kultúra fejlesztése és végrehajtása mellett. A tevékenység központjában áll a megrendelők igényeinek minél magasabb fokú kielégítése, figyelembe véve azok jövőbeni érdekeit és elvárásaik gazdaságos megoldását.

A beruházás keretében gépgyártó csarnok II. épült a Kisvárda Ipari u. 20. alatt. Az épület hasznos alapterülete 771,17 m2. A csarnok szabadon álló, kétszintes épület. Földszintjén alakítottuk ki a gyártó teret 545,51 m2-en, valamint itt kapott helyet a szociális részleg, kompresszor ház, hőközpont. A szociális – és hőközpont helyiségei felett 115,17 m2 raktár létesült. Az épületben indukciós világítás van, ami a legkörnyezetbarátabb világítási mód. Az épület víz, – szennyvíz, – fűtési rendszerrel készült.

A csarnokban speciális gépek gyártása keretében előkészítő munkák (pl. darabolás, vágás), összeszerelés, felületkezelés, tesztelés, gépek beállítása, tárolása fog zajlani. Több, egymásra épülő munkafolyamatot lehet egy helyen, egy időben végezni. Az anyagmozgatásra fordított idő és költségek megtakarításra kerülnek, vagyis adott idő alatt, több munkát lehet elvégezni, ezzel a minőségi munkavégzés feltételei megteremtődnek.

A projekt része volt 1 db KAESER csavarkompresszor beszerzése is hűtve szárítóval, melynek feladata, a csarnokba elhelyezendő gépek levegőellátása. A gép energiatakarékos és alacsony karbantartási igénnyel rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?